vineri, 22 ianuarie 2016

Ce este videochatul?



Oricine este frumoasa si sociabila poate avea parte de salarii cu mult peste media tarii si chiar a Europei, totul cu ajutorul videochatului. Iti doresti sa intri in acest domeniu, insa nu stii despre ce este vorba? Atunci trebuie sa stii ca aceasta activitate promite cele mai bune conditii de lucru: programul pe care ti-l alcatuiesti dupa bunul plac, salariu foarte atractiv, bonusuri frecvente, vouchere la solar, cinema, sali de fitness, intimitate, curatenie, fara stres si mediu luxos. 

Ce este videochatul?

Videochatul este o activitate care se desfasoara legal si ajuta femeile cu varsta cuprinsa intre 18 si 38 de ani sa devina independente din punct de vedere financiar. Exista doua profiluri pe care pot lucra modelele, adult si non adult, cel din urma presupunand doar simpla conversare cu membrii site-urilor pe care se opereaza, dezbracatul fiind interzis cu desavarsire. 

In cazul profilului adult, modelele comunica cu membrii care ii urmaresc camera, acestia achitand sume mai mari decat in cazul profilului non adult pentru fiecare minut petrecut pe camera. De asemenea, camera poate fi privata, doar pentru un singur utilizator ce plateste un pret mai ridicat, iar prin mici spectacole sau dansuri, modelele ajung sa castige mult mai mult.

Asadar, cheia pentru castiguri ridicate este ca femeile sa fie cat mai comunicative, sa asculte povestile membrilor si sa fie cat mai prietenoase. 

Care sunt conditiile pentru gasi un job in videochat?

Singurul criteriu eliminator este varsta de cel putin 18 ani. In rest, se recomanda aspectul fizic placut, dar si cunostinta limbii engleze. Cu cat este cunoscuta mai bine aceasta limba, cu atat este mai usoara comunicarea cu utilizatorii, astfel ca acestia vor petrece mai mult timp pe camera ta, platind sume mai mari. Cele mai experimentate modele se remarca prin profesionalism, seriozitate, punctualiate, imaginatie, creativitate, astfel ca daca beneficiezi de aceste calitati, videochatul reprezinta solutia ideala pentru un stil de viata lipsit de griji.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu