miercuri, 6 aprilie 2016

Numeroase tipe omit un job in domeniul videochatului

Numeroase tipe omit un job in domeniul videochatului deoarece se simt nesigure si au impresia ca pot fi vazute oricand de persoane cunoscute. Insa oricine trebuie sa stie ca agentiile serioase colaboreaza cu cele mai profesioniste site-uri si exista posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor din orice tara se doreste. Asadar, niciodata nu vei fi vazuta de cunoscuti, prieteni, rude din Romania sau oricare alta tara in care acestia se afla. Studiourile ofera modelelor sale cele mai bune conditii, camere proprii in care lucreaza singure, intimitate si tehnologie de ultima ora.

In plus, exista posibilitatea de a te dezvolta, sa inveti cum sa comunici mai bine, sa inveti o limba straina pe care poate ca nu o stapanesti foarte bine, dar si sa stii cum sa te faci cat mai placuta de catre persoanele din jur. Aceste avantaje sunt de folos nu numai din punct de vedere financiar, ci si in viata privata, deoarece modelele pot invata cum sa fie mai responsabile si indepedente.

De asemenea, videochatul este o activitate care opereaza in legalitate, iar modelele pot alege intre un contract de munca sau unul de colaborare, asa ca fie se primeste un salariu fix, fie un procent din veniturile generate intr-o luna. Ambele variante au propriile avantaje si dezavantaje: fetele pot primi acelasi salariu indiferent de performantele lunare, fie primesc un procent care variaza lunar. 

Pe langa acestea, prin munca ta vei contribui cu taxe la stat si vei avea parte de concediu si asigurare medicala. Cu alte cuvinte, este un loc de munca la fel ca toate celelalte, unde trebuie sa respecti un cod deontologic, sa fii serioasa, ambitioasa si sa iti respectii colegii de breasla. In schimb, orarul este flexibil si se alege de obicei din 3 ture, de dimineata, dupa amiaza si noapte, in functie de preferinte.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu